Noutățile Disney

DisneyNu mai puţin de şase animaţii Disney vor avea premiera mondială în următoarele luni. John Lasseter, directorul de creaţie al Studiourilor Walt Disney şi Pixar, a anunţat că următoarele animaţii sunt “total diferite, dar extrem de emoţionante şi frumoase”.

În cadrul întâlnirii anuale a fan clubului Walt Disney, D23 Expo, ce a avut loc săptămâna trecută, în California, Lasseter i-a surprins pe cei prezenţi atât cu o proiecţie a primelor 10 minute din „Frozen” (o adaptare 3D după Crăiasa Zăpezii), ce va avea premiera în noiembrie 2013, cât şi cu devăluirea numelor celor care pun voce personajelor principale din film

Tot în premieră a fost dezvăluit şi un fragment din „Toy Story of Terror”, o producţie Disney-Pixar pentru televiziune ce le înfăţişează pe haioasele personaje în ipostaze înfricoşătoare. Gaşca porneşte în noul film într-o călătorie distractivă, dar povestea ia o întorsătură neaşteptată, o jucărie dispare când ei se cazează la un hotel misterios. Premiera va avea loc pe data de 16 octombrie 2013, pe canalul TV american ABC.

Nu putea lipsi din seria de noutăţi micuţa zână „Clopoţica”. “The Pirate Fairy”, va avea premiera în primăvara anului 2014. Luna mai a anului 2014 aduce o nouă bucurie fanilor Disney-Pixar odată cu lansarea pe marile ecrane a animaţiei „The Good Dinosaur”, dar şi un scurt filmuleţ, „Party Central” cu faimoşii monştri Mike şi Sulley în rolurile principale.

Dusty devine erou

“Avioane”, animaţia produsă de aceeaşi echipă ca şi „Maşini” va avea premiera pe data de 6 septembrie 2013 şi va continua în vara lui 2014 cu pelicula Disneytoon “Planes: Fire & Rescue”, în care Dusty, micul, dar curajosul avion utilitar află ce trebuie să facă pentru a deveni cu adevărat un erou. Anul 2014 se încheie cu animaţia Walt Disney “Big Hero 6”, povestea unui geniu robot, Hiro Hamada, care ajunge să fie implicat într-un complot criminal.