Orăşelul Leneş la Cartoonito

LazyTown S3Un stil de viaţă sănătos pentru copii, distracţie şi dans în
Orăşelul Leneş!

Serialul poate fi urmărit la Boomerang de luni până vineri la 13:45, în cadrul programului pentru preşcolari Cartoonito.

Vineri, 1 martie 2013: Serialul care îi inspiră pe copii să facă mişcare şi să mănânce sănătos vine la Boomerang! Creat de islandezul Magnus Scheving, care este şi personaj al serialului, Orăşelul Leneş este singurul brand global de divertisment dedicat sănătăţii copiilor, iar scopul lui este să motiveze şi să inspire copiii şi familiile acestora să îşi schimbe în bine modul de viaţă, distrându-se în acelaşi timp.

Prima serie poate fi urmărită la Boomerang de luni până vineri la 13:45, a doua va fi difuzată în luna mai, iar în august va fi difuzată în exclusivitate cea de-a treia şi cea mai nouă serie a Orăşelului Leneş. În ianuarie 2013, Turner Broadcasting a dat undă verde producţiei celei de-a patra serii, la care se lucrează în prezent.

Urmărit de peste 500 de milioane de copii şi difuzat în peste 100 de ţări din întreaga lume, Orăşelul Leneş este locul în care copiii se vor împrieteni cu micuţa Stephanie, fetiţa căreia îi place foarte mult să danseze, şi cu eroul plin de energie Sportacus, care are misiunea de a le arăta copiilor cât de frumos şi de sănătos este să se joace în aer liber şi să facă mişcare.