Bob si Angelina, zilnic la JimJam

Nelipsiti de la JimJam, Bob si Angelina, cei mai buni prieteni ai copiilor, ii distreaza pe micuti cu aventurile lor zilnice!

Bob On Site_ Trains and Treehouses(2)Vremea povestilor – Bob pe santier: Trenuri
In 2 martie, de la orele 11:00 si 18:00

Bob On Site_ Trains and Treehouses(3)In acest episod, domnul Bentley va avea o mare surpriza atunci cand Bob ii va construi un set de trenulete. Tot el va ajuta apoi o familie de veverite sa isi gaseasca o casuta intr-un copac!

Cu ajutorul laptopului si al prietenului sau, micutul camion rosu, Bob ne arata cum se intampla toate acestea in lumea reala!

Angelina princess dance 001 v2Angelina Balerina: Angelina calatoreste cu vaporul
In 3 si 9 martie, de la orele 11:00 si 18:00

Domnisoara Lily are o veste interesanta. Domnul Operatski a ivitat clasa acesteia sa participe la festivalul de dans din Dacovia si astfel, cu totii vor trebui sa se imbarce la bordul celei mai mari nave din lumea soriceilor.

Acolo, Angelina si Alice il vor cunoaste pe Yuri, nepotul frumusel al domnisoarei Lily. Yuri, un fost dansator, este acum operatorul de radio al navei. Capitanul o invita pe domnisoara Lily la banchet iar Yuri comploteaza cu aceasta sa nu cumva sa ii spuna capitanului ca el este nepotul ei, fiindca doreste sa ii castige de unul singur respectul.

Nava se loveste de un iceberg si este posibil ca aceasta sa ramana blocata pe mare timp de mai multe zile. Domnisoara Lily este devastata ca nu va mai putea ajunge la festivalul de dans din Dacovia. Angelina, insa, ii indruma clasa sa puna in scena reprezentatia pentru festival, asa incat pasagerii sa mai uite de necazuri. Yuri va aparea si el in spectacol alaturi de alti marinari si… se va intampla ceva de-a dreptul miraculos!

Angelina princess dance 002 v2