Oz The Great and Powerful/ Grozavul şi puternicul Oz – Trailer

A aparut trailerul pentru productia Disney, Oz The Great and Powerful/ Grozavul şi puternicul Oz. Este un spin off al celebrului film The Wizard of Oz (1939) cu Judy Garland, Frank Morgan si Ray Bolger.

Filmul care va fi lansat pe 8 martie 2013, reinvie magica poveste a lui L. Frank Baum sub bagheta regizorului Sam Raimi si cu o noua distributie formata din Mila Kunis, Rachel Weisz, James Franco, Michelle Williams care ne va arata cum a ajuns celebrul vrajitor sa conduca tinutul Oz. Actiunea se petrece cu mult inainte ca Dorothy sa puna piciorul in Oz.

James Franco va avea de infruntat 3 vrajitoare: Rachel Weisz o interpreteaza pe Evanora o vrajitoare malefica si puternica ce vrea sa controleze tinutul din Oz, Theadora jucata de Mila Kunis este sora ei mai mica, iar Michelle Williams este Glinda vrajitoarea cea buna.

Cand Oscar Diggs (James Franco) un magician de circ si cu o morala indoielnica este luat pe sus de o tornada cu tot cu balonul sau si transportat din prafuitul Kansas in magicul Taram din Oz acesta crede ca a pus mana pe faima si bogatie. Insa cele 3 vrajitoare Theodora (Mila Kunis), Evanora (Rachel Weisz) si Glinda (Michelle Williams) nu cred ca acesta este vrajitorul pe care il asteptau.

Filmul (3D) are un buget de 200 de milioane de $, este produs de Joe Roth si scris de Mitchell Kapner si David Lindsay-Abaire.

James Franco a lasat de inteles ca Oz the Great and Powerful va fi transformat de Disney intr-o noua franciza spectaculoasa: „Lucrul grozav in legatura cu acest film – si probabil franciza daca va continua – este ca acest tip de filme uriase tind sa mareasca totul, actiunea, violenta, exploziile, insa noi nu facem asta.”