Acasă Animatia romaneasca Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est,...

Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO)

355
0
|||||||
|||||||

Trece-un nouras Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nourasIn urma cu citeva luni, seniorii animatiei romanesti si bunul meu prieten din Germania, ma intrebau despre Paul Muresan, premiat la Anim’est, Filmul de Piatra si la Reel Teal Film Festival (Wilmington, North Carolina). Erau incintati sa auda ca un tinar talentat realizeaza animatii reusite, folosind tehnica clasica – 2D.

In animatiile lui, fiecare imagine este desenata pe geamul ferestrei lui. Ziua face secventele de animatie pe fereastra, o foloseste ca un light table, iar noaptea editeaza imaginile si monteaza. In Pui de somn, Paul a realizat 8.000 de desene in 4 luni.

Paul, absolvent al Universitatii de Arta si Design – Cluj Napoca, a invatat sa realizeze animatii la Universitatea Hochschule der Bildenden Künste Saar din Saarbrücken, Germania. In patru luni de Erasmus, tinarul artist a realizat citeva scurtmetraje de animatie, precum Desen animat, 2 paduri, Slobod si Usor poate oricine.

Trece-un nouras 1 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nouras 1

Trece-un nouras 2 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nouras 2Cel mai nou proiect al tinarului animator este videoclipul Trece-un nouras – un remix excelent semnat Danaga al melodiei Surorilor Osoianu.

„Melodia este un blestem care iese dintr-un fagure de miere, iar pe beat-ul lui Danaga pare ceva dintr-o fintina straveche, din care vocile incearca sa previna ce se va intimpla cu cei care-si bat joc de sufletul naiv”, a declarat Paul Muresan pentru animationmagazine.eu.

desene Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) desene 576x1024desene 1 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) desene 1 576x1024Pentru videoclipul Trece-un nouras, Paul a realizat 10.000 de desene. La realizarea animatiei au participat si tinerii animatori Vlad Muresan si Liviu Pop.

Trece-un nouras 4 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nouras 4Trece-un nouras 3 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nouras 3Trece-un nouras 5 Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim'est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Paul Muresan, cunoscut publicului cu animatia Pui de somn, premiata la Anim’est, a regizat videoclipul Trece-un nouras (VIDEO) Trece un nouras 5Muzica Danaga (Daniel Aga) este un amestec intre diferite genuri, de la muzica electronica a anilor 60 si 70, jazz, hip-hop, funk pâna la techno si house, cu influente etno. A aparut pe scena alaturi de nume importante din muzica electronica cum ar fi Slient Strike, Subcarpati, K-lu, Matze, Akua Naru, Guts, Renegades of Jazz, etc. A aparut cu productii proprii pe compilatia Culese din Cartier, editata de Subcarpati, precum si pe Buzz RO! 2011 la Local Records. Primul sau album, Am n-aripi este o colectie de povestiri despre omul contemporan alienat care incearca sa gaseasca adevaratul sau sine si este disponibil pentru descarcare la danaga.bandcamp.com.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here