Ebola fără gluten, tufa fermecată, cocoșelul magic și mult mai multe în South Park sezonul 18

Noul sezon South ParkComunicat de presă:

Stați fără grijă! Puteți citi în siguranță! Nu este necesară o alertă de spoiler. Nimic nu vă va opri plăcerea de a descoperi al 18-lea sezon South Park, începând cu 9 martie la ora 23:00, numai pe Comedy Central Extra! Conține zece episoade care formează o poveste care se întinde pe tot sezonul ceea ce se întâmplă pentru prima data în istoria serialului. Asta înseamnă că există o continuitate de la episod la episod unde sunt exploatate consecințele acțiunilor băieților, permițând intrigii să fie motivată de încercările băieților de a ieși din situațiile create. Pentru a fi cât mai pregătiți pentru noul sezon mai jos găsiți câteva momente cheie din fiecare episod!

1. Băieții își încep aventura atunci când sunt în căutarea unui startup care să le permită să nu facă nimic. Pentru că marca a fost retrasă, aleg să-și numească compania The Washington Redskins și încep să strângă bani pe Kickstarter. Aflați ce are de spus patronul de la Redskins, Dan Snyder.
2. În cel de-al doilea episod băieții se întorc la școală după încercarea lor de afacere ( primul hint că episoadele sunt legate între ele). Sunt foarte nepopulari acum printre ceilalți elevi pentru că i-au insulat pe fiecare atunci când au plecat. Atunci băieții ajung la concluzia că trebuie să organizeze o petrecere care să-I ajute să-și recapete reputația.
3. Apoi, Eric încearcă să folosească toaleta în timpul recreației, însă o găsește ocupată. Eric se supără și punându-și o fundiță pe fes se îndreaptă spre toaleta fetelor pentru a-și rezolva problemele de după-masă. Școala își da repede seama că pentru a rezolva problema pe care Eric o creează, vor trebui să construiască o baie pentru transexuali, pe care acesta să o poată folosi.
4. Atunci când pleacă de la teatru, un prieten le face cunoștință lui Gerald și Sheila Broflovski cu Handicar. Aceasta este o aplicație bazată pe servicii de transport condusă de Timmy Birch prin care sunt strânse fonduri pentru Tabăra de Vară. Oare va avea succes?
5. Cartman află că tatăl lui Butters are în posesie o dronă. Carman fură drona și în acea noapte Butters, Kenny și Cartman se întâlnesc pentru a spiona oamenii. Sunteți curioși de ceea ce vor filma?
6. La școală Jimmy îi arată lui Kyle noua aplicație cu jocul Terrance și Phillip. Kyle nu o găsește interesantă, însă aflăm în curând că Randy îl confruntă pe Stan acuzându-l că este dependent de joc, atunci când află a cheltuit mai mult de 400 de dolari pentru acesta.
7. Carman îl manipulează pe Butters să creadă că se află într-o realitate virtuală. Butters își face de cap pentru că este din nou pedepsit de părinți. În schimb, Cartman primește un telefon de la serviciul pentru clienți prin care este anunțat că defapt el este cel care se află într-o lume virtuală. O fi adevărat?
8. Băieții află ca la un joc numit Cock Magic ( illegal și în atenția poliție) participanții sunt cocoși și nu oameni. Tuturor le place idea și decid să-și cumpere și ei un cocoș. Între timp Randy confundă Cock Magic cu un tip de dans pe care îl executa pe vremea studenției. Nu puteți rata așa ceva!
9. Kyle cumpără un nou joc video pe care vrea să-l joace împreună cu Ike, însă acesta nu este interest pentru că preferă să-l urmărească pe Pewdie Pie -un commentator de pe YouTube. Pe Cartman îl inspiră idea și începe să se înregistreze comentând pe YouTube ca și Carman Brah și începe să devină viral.
10. La finalul ultimul episod Stan și Kyle decid care a fost tema sezonului: divertismentul schimbă industria. Găsesc consolare în faptul că acum copii își pot alege sursele de distracție în loc să țină cont de factorul comercial și decid să nu-I judece doar pentru că nu-I pot înțelege.

Noul sezon South Park 2Noul sezon South Park 3Suntem siguri că de abia așteptați să aflați ce se va întâmplă în fiecare episod, așa că fiți în fața televizoarelor începând cu 9 Martie la oră 23:00, numai pe Comedy Central Extra.