Pixels: O aventura digitala – Trailer NOU (VIDEO)

pixelsA aparut un trailer nou pentru filmul Pixels: O aventura digitala. Jocuri video “reale”, bine animate si realizate cu ajutorul efectelor vizuale, ataca planeta noastra 🙂

Legat de acest film, InterCom, distribuitorul filmului, organizeaza un eveniment pentru jocul Pac-Man care implineste 35 de ani 🙂
Lansat în 1980 de compania Namco, Pac-Man a devenit imediat un hit prin mecanicile de joc simplu de invatat, dar greu de stapinit.

La 35 de ani de la lansarea Pac-Man, InterComFilm Distribution, alături de Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City organizează un eveniment special pentru fanii îndrăgitului disc galben.

Vineri, 22 mai, începând cu ora 19,00, fanii Pac-Man sunt așteptați în Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City unde vor avea ocazia de a îi ura “La mulți ani!” îndrăgitului personaj. Acolo vor găsi un photo corner cu imagini din filmul Pixels, în care Pac-Man este asociat cu cele mai cunoscute clădiri ale lumii, două console de arcade unde vor avea ocazia de a se juca îndrăgitul joc, o carte aniversară în care se vor aduna mesajele fanilor și alte surprize pregătite de organizatori. Photo corner-ul, aparatele de jocuri și cartea aniversară se vor găsi pe tot parcursul weekendului 22-24 Mai la Grand Cinema & More din Băneasa Shopping City.

Cu aceasă ocazie, InterComFilm Distribution lansează și un concurs. Fanii Pac-Man prezenți în weekendul 22-24 mai în Cinema & More din Băneasa Shopping City sunt îndemnați să se pozeze la photo corner-ul special creat și să urce fotografia pe Facebook folosind hashtagul #pacman35.

Astfel, ei pot câștiga bilete la avanpremiera Pixels în România și materiale promoționale Pixels.