Pocket Animation, studio infiintat de doi romani in Germania, realizeaza serialul de animatie web A history of… (VIDEO)

Pocket AnimationGrigoriu Iulian, stabilit de multi ani in Germania, a infiintat studioul Pocket Animation, impreuna cu sotia sa, Anca, si cu Tobias Gembalski si Paltineanu Ovidiu. Toti patru sunt animatori cu experienta in industria animatiei europene. Acestia au experienta de cel putin 10 ani in domeniu, cu multe lungmetraje de animatie in porfoliu.

Iulian, animator si director de animatie, a lucrat la multe seriale si lungmetraje de animatie. Numele sau se regaseste pe genericele productiilor The travels of the young Marco Polo, Quest, Pinocchio, Titeuf le film, Werner 5, Kikaninchen, Paper Bag Lady, Laura Star in China, Toot and Puddle – I’ll Be Home for Christmas, Lars the little polar bear II, Mr. Bean: The Animated Series, Angelina Ballerina, etc.

Pentru inceput, Pocket Animation, studiou specializat in animatie traditionala si animatie digitala 2D, si-a propus sa realizeze un serial de animatie web. Este vorba despre A history of… Serialul va avea 12 episoade scurte. Mai jos aveti primul episod.

Cu acest prilej, Pocket Animation atrage interesul utilizatorilor de Internet cu un subiect de actualitate – exploatarea gazelor de sist. In urmatoarele episoade, studioul va aborda si alte subiecte de actualitate internationala. Toate episoadele vor fi prezentate intr-o maniera simplista, originala si cu umor.

Vizual, A history of… nu revolutioneaza, dar bine realizat, readuce „parfumul” de altadata a animatiei clasice.  Atuul productiei A history of… este scenariul. Nu voi dezvalui mai multe. Va fi o surpriza placuta pentru toata lumea. In perioada urmatoare o sa vedeti episoade noi.

Revenind la planurile studioului Pocket Animation, echipa si-a propus sa dezvolte si alte proiecte de animatie: seriale, lungmetraje si reclame.