Premierele lunii noiembrie la Disney Channel

disney channel romaniaBAFTĂ, CHARLIE
Premieră de sezon
Sâmbătă, 9 Noiembrie, de la 10:00

Charlie s-a întors – precum și restul familiei ei, în premiera sezonului 4 din Baftă, Charlie la Disney Channel sâmbătă, 9 noiembrie, la 10:00.

Ca întotdeauna, totul se întâmplă în gospodăria Duncan. În primul episod, numit Casa de vis a familiei Duncan, membrii familiei Duncan sunt deprimați după dezastrele de la finalul sezonului 3, care au condus la dărâmarea casei lor și la mutarea acestora într-un hotel. Cine putea să-i înveselească mai bine decât Muppets? Kermit și ceilalți îi inspiră pe Teddy și pe familia lui să înceapă renovările cu un număr muzical foarte captivant numit Casa de Vis!

Ca un preambul pentru serial, Disney Channel prezintă câteva suișuri și coborâșuri ale familiei Duncan, cu episoade duble de luni, 4 noiembrie, până vineri, 8 noiembrie, de la 10:45.

Sezonul 4 din Baftă, Charlie va avea premiera sâmbătă, 9 noiembrie, la ora 10:00.

UNIVERSITATEA MONȘTRILOR:
ÎN SPATELE ȚIPETELOR
Documentar special
Sâmbătă, 2 noiembrie, de la 10:30

Acest documentar fascinant, care va avea premiera la Disney Channel în luna noiembrie, aruncă o privire în culisele mult așteptatului prolog pentru Monștri, Inc. Noul film Disney-Pixar, Universitatea Monștrilor, se întoarce în timp până în momentul în care ei se întâlnesc pentru prima oară la universitate și nu se pot suporta.

Prinde Universitatea Monștrilor: În spatele țipetelor la Disney Channel sâmbătă, 2 noiembrie, la 10:30.

WEEKEND-UL PRINȚESELOR DISNEY:
MULAN 1 and 2
Program special
Sâmbătă, 2 noiembrie și duminica, 3 noiembrie, la 11:30

Toate prințesele, la apel! Disney Channel are o surpriză specială pentru voi! Sâmbătă, 2 noiembrie și duminică, 3 noiembrie, avem o mulțime de desene cu prințese!

Programul regal începe la 11:30 în fiecare zi, cu o premieră de film, Mulan pe 2 noiembrie și continuarea, Mulan 2, duminică, 3 noiembrie. Apoi, sâmbătă, după Mulan avem un scurt program special despre filmul de succes O poveste încâlcită la 13:20, precum și un alt show special: Prințesa Disney: o celebrare regală la 19:30.

Mulan este un amestec distractiv și incitant de aventură, umor și emoții sincere. Bazat pe una dintre cele mai populare legende ale Chinei, filmul spune povestea unei tinere femei curajoase care vrea să-i salveze viața bătrânului său tată bolnav. Ea știe că el este pe cale de a fi ucis într-o bătălie împotriva liderului hunilor, așa că se deghizează în bărbat și, cu ajutorul paznicului ei, dragonul Mushu, devine un războinic curajos și disciplinat – învățând lecții importante despre curaj, onoare și iubire.

În continuarea Mulan 2, Prințesa Mulan este fericită să fie independentă – până când dragostea vieții ei, Generalul Shang, o cere în căsătorie. Ea este încântată, iar amândoi încep să-și facă planuri de nuntă. Dar înainte să se poată căsători, ea și logodnicul ei trebuie să preia o misiune secretă pentru împărat. Ei vor escorta trei prințese către China pentru nunțile lor. Sună simplu – până când Mulan descoperă că fetele sunt măritate împotriva voinței lor și decide să le ajute să evadeze. Acest lucru o pune în conflict cu viitorul ei soț. Mai mult, amicul și paznicul ei amuzant, dragonul Mushu, descoperă că va fi retrogradat dacă Mulan se mărită și plănuiește să despartă fericitul cuplu.

Nu rata weekendul Prințeselor Disney sămbătă, 2 noiembrie și duminică, 3 noiembrie, la 11:30.

CIUDĂȚENI
Sezon final
Sâmbătă, 23 noiembrie, la 09:30

Serialul animat ciudat și excentric, Ciudățeni, a ajuns la ultimul episod al sezonului, care va fi difuzat la Disney Channel pe 23 noiembrie, la ora 09:30.

În ultimul episod al sezonului, Gideon se ridică, după ce Lil’ Gideon ocupă Cabana Misterelor, Dipper și Mabel încearccă să îl învingă și să-și recâștige casa. Din păcate, Lil’ Gideon este întotdeauna cu un pas înaintea lor, ceea ce înseamnă că Dipper și Mabel trebuie să înfrunte faptul că vara lor în Ciudățeni se apropie de sfârșit.

Prinde ultimul episod al sezonului final din Ciudățeni sâmbătă, 23 noiembrie, la ora 09:30.

DRAGĂ DRACULA
Premieră de film
Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 11:30

Un alt film nou și grozav are premiera luna aceasta la Disney Channel. Dragă Dracula este o animație de familie după o bandă desenată cu același titlu.

Dragă Dracula spune povestea prieteniei dintre un băiețel timid și Contele Dracula, care se teme că și-a pierdut îndemânarea când vine vorba de speriat și are nevoie de cineva să-i reamintească cum se face.

Dragă Dracula are premiera la Disney Channel sâmbătă, 16 noiembrie, la 11:30.

UIMITORUL OM PĂIANJEN
Program special
Sâmbătă, 16 noiembrie, la ora 14:45

Omul Păianjen se aliază cu Omul de Fier și Thor în două episoade speciale din Uimitorul Om Păianjen la Disney Channel luna aceasta, sâmbătă, 16 noiembrie, de la 14:45.

Peter Parker este Omul Pâianjen de un an de zile, salvând vieți și luptându-se cu tâlhari, când Nick Furry îi oferă șansa de a se antrena cu S.H.I.E.L.D să fie supererou și să devină Uimitorul Om Păianjen. În prima parte, numită Furnicarul, Omul Păianjen și Omul de Fier trebuie să lucreze împreună să stâpănească o amenințare de neoprit, când un experiment de laborator de la Starkk Industries eșuează. Apoi în a doua parte, Itsy Bitsy Om păianjen, Omul Păianjen și Thor sunt transformați în versiuni minuscule ale lor când se întâlnesc cu Loki și Distrugătorul.

Prinde aceste momente speciale sâmbătă, 16 noiembrue, de la ora 14:45.