Acasă Stiri Pro Video a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Berzele

Pro Video a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Berzele

275
0
|
|

Pro Video a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Berzele. Cei interesati sa afle cum vin „chestiutele” pe lume, urmariti noul film de animatie produs de Warner Bros. Animation 🙂

Berzele aduc bebelusii la parinti… sau cel putin asa faceau. Acum livreaza colete pentru compania globala Cornerstore. Junior, cea mai silitoare barza din companie, urmeaza sa fie promovat cand, din greseala, activeaza masina de facut bebelusi, aducand pe lume o fetita absolut adorabila.

Disperat sa livreze mica minune inainte sa afle seful de eroare, Junior pleaca intr-o expeditie neautorizata alaturi de prietenul sau Tulip, singurul om de pe Muntele Berzelor. Calatoria initiatica nu va duce doar la intregirea unei familii, ci le va ajuta pe berze sa revina la adevarata lor misiune pe Pamant.

Filmul a fost regizat de Nicholas Stoller (scenarist al peliculei Papusile Muppets) si de Doug Sweetland (scurtmetrajul de animatie Presto, director de animatie al filmului Masini), scenariul fiind scris de Stoller.

Berzele a fost produs de Brad Lewis (Ratatouille, laureat al premiului Oscar, Furnicute, coregizor al peliculei Masini 2) si Nicholas Stoller, producatorii executivi fiind Glenn Ficarra, Phil Lord, Christopher Miller, John Requa si Jared Stern. Filmul a fost editat de John Venzon (Povestea unui rechin, Evadare din coteț), iar compozitori au fost Mychael Danna (Bunul Dinozaur, Viața lui Pi, laureat al premiului Oscar) si Jeff Danna (Bunul Dinozaur). Animatia este produsa de Sony Pictures Imageworks.

Berzele Pro Video a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Berzele Pro Video a lansat DVD-ul si Blu-ray-ul Berzele Storks 4K BD 3D pack

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here