Pro Video lanseaza cel mai nou DC Comics – DVD-ul Batman: O gluma mortala

Pro Video a lansat DVD-ul Batman: O gluma mortala. Este un lungmetraj de animatie marca DC Comics, produs de Warner Bros. Animation. Premiera DVD-ului a avut loc la San Diego Comic-Con, iulie 2016.

Regia filmului de animatie este semnata de Sam Liu, storyboard artist-ul de la remunitul serial de animatie Ben 10: Alien Force de la Cartoon Network.

Un razboi psihologic se declanseaza intre Batman si dusmanul sau de moarte, Joker. Acesta din urma a reusit sa evadeze din azilul Arkham si este decis sa faca in asa fel incat comisarul Gordon sa fie declarat nebun. Pentru a-si dovedi teoria, Joker o impusca pe Barbara Gordon cu un pistol care paralizeaza. Mai apoi, o dezbraca, ii face poze si il rapeste pe comisarul Gordon, aducandu-l intr-un parc de distractii abandonat. Cu ajutorul complicilor sai, Joker il obliga pe Gordon sa se uite la pozele cu fiica sa, dezbracata si ranita. Batman isi face aparitia si, dupa o lupta violenta cu Joker reuseste sa il salveze pe Gordon care, in ciuda terorii la care a fost supus, nu a devenit nebun… Batman il captureaza pe Joker si ii propune sa il ajute sa se vindece de nebunie.

Batman-Killing-Joke-DVD_3D-pack