Acasă Stiri Pro Video lanseaza pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD animatia Marea aventura...

Pro Video lanseaza pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD animatia Marea aventura LEGO

131
0

The Lego Movie-DVD_3D pack Pro Video lanseaza pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD animatia Marea aventura LEGO Pro Video lanseaza pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD animatia Marea aventura LEGO The Lego Movie DVD 3D pack

The Lego Movie/ Marea aventura Lego, primul lungmetraj de animatie 3D cu si despre Lego, cu incasari de 31,4 milioane de dolari in SUA, apare pe BLU-RAY 3D, BLU-RAY si DVD.

Pelicula cinematgrafica The Lego Movie/ Marea aventura Lego a avut incasari de peste 200 de milioane de dolari in toata lumea, la un buget de 60 de milioane si are un rating de 8,5 puncte pe IMDb.

Va reamintesc ca Radu Vintila, specialist in efecte vizuale la Animal Logic, a participat la realizarea filmului de animatie The Lego Movie.

În oraşul unde totul este fantastic, plin de culoare şi zâmbete, Emmet, un tip obişnuit să urmeze cu stricteţe regulile, pare cel mai fericit locuitor. Fără să se remarce prin calităţi excepţionale, Emmet ajunge în centrul atenţiei după ce primeşte din greşeală titlurile de „persoană extraordinară” şi „salvatorul planetei”. Astfel porneşte într-o călătorie epică pentru a opri distrugerea omenirii. Deşi este complet nepregătit pentru misiune, mai mulţi supereroi îndrăgiţi îi vor sări în ajutor.

Channing Tatum, Chris Pratt, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Morgan Freeman, Liam Neeson şi Charlie Day intră în Marea Aventură LEGO, surprinzătoarea animaţie care ajunge pe DVD, BLU-RAY şi BLU-RAY 3D pe 17 iunie.

Acest film de animatie va avea o continuare. Studiourile Warner Bros. au anuntat ca filmul de animatie The Lego Movie 2 va debuta in cinematografe pe 26 mai 2017.

Marea Aventură LEGO/ The Lego Movie
Regie: Phil Lord, Chris McKay
Distribuție: Channing Tatum, Chris Pratt, Jonah Hill, Elizabeth Banks, Will Ferrell, Morgan Freeman, Liam Neeson, Charlie Day

Preț recomandat pe DVD: 52.90 lei
Preț recomandat pe BLU-RAY: 79.90 lei
Preț recomandat pe BLU-RAY 3D: 139.90 lei

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here