Recomandari Cartoon Network pentru luna noiembrie 2012

TINERII JUSTIŢIARI – SEZON NOU

Începe duminică, 25 noiembrie

Difuzare: în fiecare weekend la 21:20

Nu-i uşor să fii adolescent! Trebuie să îi faci să înţeleagă pe părinţi, pe profesori şi, în general, pe toţi cunoscuţii, că nu mai ai doi ani şi n-ai nevoie de atâta dădăceală. Dar e şi mai greu când eşti adolescent şi ai puteri de supererou! Când trebuie să înveţi cum să le foloseşti, să nu te dai de gol, dar şi să fii suficient de bun pentru a intra în Liga Justiţiarilor!

Robin, Super-puştiul, Acvaticul, Mini-fulgerul şi Marţiana sunt Tinerii justiţiari, echipa de eroi din universul benzilor desenate care vă vor lua alături de ei în aventuri fără oprire!

BEN 10 & GENERATOR REX: ALIANŢA EROILOR

Sâmbătă, 10 noiembrie, la 19:10 şi

Duminică, 11 noiembrie la 10:05

Ben 10 & Generator Rex: Alianţa eroilor este o ocazie unică de a-i vedea pe cei doi supereroi unindu-şi forţele pentru o cauză dreaptă! Puteri nemaivăzute, o alianţă indestructibilă, dar şi un inamic pe măsură, asta promite dublul episod special prezentat de Cartoon Network.

În toiul unei lupte, Ben 10 e atras de o spirală în lumea plină de naniţi a lui Rex. Poate Ben să-şi ferească extratereştrii de naniţi? Şi cine e creatura misterioasă care-i ameninţă pe Ben şi pe Rex? Va fi o înfruntare extraordinară, în care cei doi eroi trebuie să-şi pună la bătaie toate abilităţile pentru a se salva!

GENERATOR REX – SEZON NOU

Începe luni, 12 noiembrie

Difuzare: de luni până vineri la 21:20

Noiembrie aduce la Cartoon Network noi episoade cu tânărul Rex, băiatul care are abilitatea de a-şi transforma corpul în diferite maşinării pentru a înfrunta pericolele din universul lui. Iar pericolele nu sunt puţine, dacă ne gândim că e înconjurat de evoşi răuvoitori.

Seria se va încheia pe 4 decembrie cu un super episod dublu, în care Rex trebuie să facă faţă Consorţiului.

CARTOON NETWORK CINEMA

Sâmbăta şi duminica de la 10:05 şi 19:10.

03.11 – Fabrica de bomboane cu fantome/ New Scooby-Doo Movies: the Haunted Candy Factory

04.11 – Samurai Jack

11.11 – Casa Foster pentru prietenii imaginari: Bunul Wilt Hunting/ Foster’s Home for Imaginary Friends: Good Wilt Hunting

17.11 – Fantome în oraşul fantomă/ New Scooby-Doo Movies: Ghastly Ghost Town

18.11 – Ed, Edd şi Eddy – Poveste pentru marele ecran/
Ed Edd n Eddy Big Picture Show

24.11 – Dinamicul caz al lui Scooby-Doo
New Scooby-Doo Movies: The Dynamic Scooby-Doo Affair

25.11 – Garfield: Poveşti pufoase/ The Garfield Show: Furry Tales