Recomandari Disney Channel pentru luna ianuarie 2013

PHINEAS SI FERB SI CERCETASELE
Program special
Intre 21 si 25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, la ora 16:00

Phineas si Ferb fac tot ce pot pentru a sustine Cercetasele- o organizatie din orasul Danville, formata din sapte fete. Luna aceasta urmarim o selectie de episoade cu simpaticele Cercetase, in fiecare zi in perioada 21-25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 16:00.

Grupul de cercetase este condus de Isabella Garcia-Shapiro, iar scopul fiecarei fetite este de a castiga cat mai multe insigne. Fetele au numeroaste cunostinte si abilitati, pe care le utilizeaza adeseori pentru a-i ajuta pe Phineas si Ferb sa isi puna in aplicare planurile marete. Ele isi folosesc de asemenea manualul, ce contine informatii despre o gama foarte variata de subiecte: de la calatorii in timp pana la motoare de masini.

In episodul La spalatoria de masini, ce va avea premiera luni, 21 ianuarie, la ora 16:00, baietii decid sa construiasca o masina grozava cu scopul de a strange bani pentru campania Isabellei de a salva cartita cu nas stelat.

Disney Channel va difuza cate doua episoade din Phineas si Ferb- acompaniati de Cercetase, in fiecare zi intre 21 si 25 ianuarie, de luni pana vineri, si intre 28 si 31 ianuarie, de luni pana joi, de la ora 16:00.

FILMUL PURCELUSULUI
Film in premiera
Sambata, 26 ianuarie 2013, la ora 11:00

In ianuarie, Disney Channel prezinta premiera unui film incantator despre Purcelus, unul dintre cei mai buni prieteni ai lui Winnie, sambata, 26 ianuarie la ora 11:00.

In aceasta poveste fermecatoare, Purcelusului i se spune ca este prea mic ca sa isi poate ajuta prietenii sa recolteze miere, asa ca pleaca suparat si se pierde in padure. Cand realizeaza ca Purcelusul a disparut, prietenii sai, plini de remuscari, folosesc jurnalul acestuia ca pe o harta pentru a-l gasi. Ei descopera astfel ca micutul lor prieten a fost, in numeroase ocazii, un adevarat erou. In scurt timp, ei isi dau sema ce influenta mare a avut micutul Purcelus asupra lui Winnie si a intregului grup de prieteni.

Nu ratati premiera animatiei Filmul Purcelusului, sambata, 26 ianuarie, la ora 11:00.