Acasă Stiri Recomandările lunii decembrie la JimJam

Recomandările lunii decembrie la JimJam

327
0
|||
|||

În Decembrie la JimJam, Călătoriile lui Gulliver aduc distracţia Poveştilor Fermecate pe ecran pe data de 6 şi îi revedem pe Snowflake şi Snowball, curioşii pui de focă din Igloo Gloo! De-a lungul întregii luni avem poveşti festive cu Bob Constructorul, Grădina cu Pufuşori, Noaptea dinainte de Crăciun şi Spiriduşii de Crăciun!

Călătoriile lui Gulliver Recomandările lunii decembrie la JimJam Recomandările lunii decembrie la JimJam Ca  la  toriile lui GulliverVREMEA POVEŞTILOR: Călătoriile lui Gulliver
Sâmbătă 6 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Această nouă versiune din Călătoriile lui Gulliver spune povestea unor oameni foarte mici care învaţă o lecţie valoroasă despre viaţă, dragoste şi spaghete!

Bob-Un Craciun de neuitat -1 Recomandările lunii decembrie la JimJam Recomandările lunii decembrie la JimJam Bob Un Craciun de neuitat 1 1024x816VREMEA POVEŞTILOR: Bob Constructorul: Un Crăciun de Neuitat
Duminică 7, Sâmbătă 13 şi Vineri 26 Decembrie de la 11.00 şi 18.00

Bob abia aşteaptă Crăciunul! Fratele său geamăn, Tom, care este zoolog la Cercul Polar, vine acasă de Crăciun, pentru prima dată după mulţi ani.

Bob aşteaptă cu nerăbdare un Crăciun liniştit, dar noul primar al oraşului are alte planuri ! A aranjat un concert gratuit al unei trupe rock locale şi are nevoie de ajutorul lui Bob pentru a construi scena, luminile şi multe alte lucruri.

Dar dezastrul loveşte ! Tom nu prinde vaporul care îl duce acasă, iar următorul va veni peste o lună, în timp ce Bob are parte de numeroase întârzieri. Oare Crăciunul va fi salvat pentru Bob şi Tom?

VREMEA POVEŞTILOR: Grădina cu Pufuşori: Special de Crăciun
Duminică 14 şi Sâmbătă 20 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Grădina cu pufuşori este un loc minunat plin de animăluţe mici care nu vor altceva decât să se distreze. Crăciunul este foarte special la grădina cu pufuşori ; toată lumea se strânge laolaltă să cântă cântecele, mănâncă mâncare gustoasă şi împart cadouri!

Personajele din Grădina cu Pufuşori te invită să te alături luna aceasta la o aventură magică de Crăciun, în timp ce încearcă să aibă cel mai bun Crăciun…dar mai întâi trebuie să găsească pinguinii care lipsesc şi care conduc Grădina cu Pufuşori, altfel Moş Crăciun nu va primi la timp scrisorile lor.

The Night Before Christmas 5-1 Recomandările lunii decembrie la JimJam Recomandările lunii decembrie la JimJam The Night Before Christmas 5 1VREMEA POVEŞTILOR: Noaptea Dinainte de Crăciun
Duminică 21, Miercuri 24 şi Sâmbătă 27 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Urmăriţi povestea minunată a unui băieţel bun şi orfan şi pisica lui loială, în timp ce descoperă adevăratul spirit al Crăciunului. Rămâneţi alături de JimJam în magica Noapte dinainte de Crăciun!

The Christmas Elves 3-1 Recomandările lunii decembrie la JimJam Recomandările lunii decembrie la JimJam The Christmas Elves 3 1VREMEA POVEŞTILOR: Spiriduşii de Crăciun
Joi 25 şi Duminică 28 Decembrie de la 11:00 şi 18:00

Spiriduşii de Crăciun spun povestea lui Hans cizmarul care este ajutat de un grup de spiriduşi năzdrăvani care iţi doresc să lucreze pentru Moş Crăciun. Bazată pe povestea clasică Cizmarul şi Spiriduşii , veniţi să râdeţi şi să vă distraţi la escapadele duioşilor elfi.

REDIFUZARE SERIAL: Igloo Gloo
De luni până vineri de la 06:50, 11:05 şi 04:50
În weekend de la 06:50 şi 04:50

Snowflake (Fulg de nea) şi Snowball (Bulgăre de zăpadă) sunt doi pui de focă foarte curioşi ce se distrează explorând lucrurile misterioase pe care le găsesc şi care au căzut din cer! Alătură-te lor distrându-te şi descoperind un nou obiect în fiecare episode, inclusiv un coş de picnic, ouă, şosete, chei, un ghiveci cu flori şi multe altele.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here