Recomandările lunii ianuarie la JimJam

Willows In WinterÎn ianuarie la JimJam, mergem alături de Hans cizmarul şi de spiriduşi pentru un episod special în data de 3 din Spiriduşii de Crăciun. În altă parte, distracţia continuă cu Bob Constructorul şi prietenii săi ce se îndreaptă spre Bobblesberg pentru o adventură cu zăpadă, iar în weekend este Vremea Poveştilor cu Sălcii în Iarnă, Eric Carle Special şi Arca lui Noah.

VREMEA POVEŞTILOR: Spiriduşii de Crăciun
Sâmbătă 3 ianuarie de la 11:00 şi 18:00

Spiriduşii de Crăciun spun povestea lui Hans cizmarul care este ajutat de un grup de spiriduşi năzdrăvani ce îşi doresc să lucreze pentru Moş Crăciun. Bazată pe povestea clasică Cizmarul şi Spiriduşii , veniţi să râdeţi şi să vă distraţi la escapadele duioşilor elfi !

VREMEA POVEŞTILOR: Bob Constructorul: Sub Zăpadă
Duminică 4 şi Sâmbătă 10 ianuarie de la 11:00 şi 18:00

Bob Constructorul şi echipa sa de maşinării pornesc spre o mare aventură! Se îndreaptă spre Bobblesberg care e înzăpezit pentru a construi trasee pentru Jocurile de Iarnă. Wendy participă la competiţie, aşadar Snoop devine mâna dreaptă a lui Bob şi e determinat să-l impresioneze, chiar cu riscul ca prietenii săi să îngheţe.În altă parte , Spud leagă o prietenie deloc favorabilă, Dizzy învaţă să patineze, Roley îşi descoperă vocea de yodelling şi Muck devine din greşeală snow-boarder extrem.Vor avea succes jocurile? Alătură-te si vei afla!

VREMEA POVEŞTILOR: Sălcii în Iarnă
Duminică 11 şi Sâmbătă 17 ianuarie de la 11:00 şi 18:00

Vino alături de personajele poveştii într-o iarnă friguroasă. Mole se aventurează să iasă afară pe timp de viscol şi dispare. Oare va apărea teafăr şi nevătămat? Altundeva, Toad este trimis din nou la închisoare, dar reuşeşte să evadeze. Se întoarce jubilând la Primăria Toad , însă o găseşte inundată iar apoi arde din temelii, însă pe măsură ce evaluează pierderile, Rat îi înmânează o scrisoare misterioasă salvată. Oare norocul lui Toad este pe cale de a se schimba?

Eric Carle 1

Eric Carle 2Eric Carle 3VREMEA POVEŞTILOR: Eric Carle Special
Duminică 18 şi Sâmbătă 24 ianuarie de la 11:00- 11:30 şi 18:00-18:30

Cinci dintre cele mai populare poveşti ale lui Eric Carle prin viaţă cu ajutorul animaţiilor colorate şi muzicii blânde pentru a-i purta pe copii într-o călătorie fermecată. Poveştile sunt: Omida Foarte Înfometată, Tata, Te rog adu-mi luna; Greieraşul foarte tăcut; Cameleonul încurcat şi Eu văd un cântec

VREMEA POVEŞTILOR: Arca lui Noah
Duminică 25 şi Sâmbătă 31 de la 11:00 şi 18:00

Animalele merg două câte două în această aventură clasică. Arca lui Noah spune povestea lui Noah, a familiei sale şi a prietenilor lui, animalele vorbăreţe şi amuzante ce se îmbarcă într-o aventură de patruzeci de zile şi patruzeci de nopţi .