Acasă Stiri Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel...

Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” (VIDEO)

161
0
|||
|||

Serban Copot Jacko Blinky Bill Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia "Blinky Bill: Koala cel poznaş" (VIDEO) Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” (VIDEO) Serban Copot Jacko Blinky Bill 1024x576Cunoscut pentru cariera sa muzicală, în care timp de foarte mulţi ani a activat sub pseudonimul de Hienă în trupa Animal X, Şerban Copoţ devine din 2 octombrie o şopârlă exclusiv în animaţia ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”, odată cu premiera filmului în cinematografe.

Blinky Bill: Koala cel poznaş Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia "Blinky Bill: Koala cel poznaş" (VIDEO) Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” (VIDEO) BI 2015 000178 1024x724Blinky Bill: Koala cel poznaş Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia "Blinky Bill: Koala cel poznaş" (VIDEO) Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” (VIDEO) BI 2013 005080 1024x576,,Visez de foarte mult timp să îmi împrumut vocea unui film animat, aşa că pot spune că mi s-a împlinit o dorinţă odată cu lansarea lui ,,Blinky Bill”. Personajul pe care îl interpretez eu, Jacko, este o şopârlă trăsnită, pentru care am avut foarte mult de lucrat cu vocea şi a fost nevoie să reproduc tot felul de maimuţăreli, la care eu mă pricep în general”.

Jacko este o şopârlă australiană cu guler căreia îi place la nebunie să se distreze, motiv pentru care este şi un reputat comediant. Celebru pentru viteza cu care vorbeşte, Jacko trăieşte pe o stâncă în pustietate. Naiv din fire, el îşi doreşte cu disperare să-şi facă prieteni, iar visul său va deveni realitate în momentul în care îi vor veni în ajutor Blinky şi Nutsy.

Urmăriţi neîncetat de o pisică sălbatică răzbunătoare, cei trei curajoşi amici trebuie să înveţe să se ajute reciproc pentru a supravieţui prin ţinuturile necunoscute ale Australiei şi să îl găsească pe tatăl lui Blinky.

Alături de Virgil Ianţu şi Dana Rogoz, Şerban Copoţ face parte din distribuţia impresionantă a animaţiei ,,Blinky Bill: Koala cel poznaş”, care va avea premiera în cinematografele din România pe 2 octombrie, fiind distribuită de Freeman Entertainment.

Blinky Bill: Koala cel poznaş Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia "Blinky Bill: Koala cel poznaş" (VIDEO) Şerban Copoţ devine o şopârlă exclusiv pentru animaţia „Blinky Bill: Koala cel poznaş” (VIDEO) BI 2013 005358 1024x576

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here