Shakira Bird (VIDEO)

Shakira BirdCântăreaţa columbiană Shakira a devenit un personaj animat în versiunea pentru dispozitive mobile a jocului „Angry Birds” – Angry Birds Pop. Este o pasăre cu o „coafură” spectaculoasă.

Shakira a prezentat noul personaj joi, prin intermediul unei fotografii pe care a publicat-o pe pagina ei de pe reţeaua Instagram, chiar în ziua în care Shakira Bird a devenit un element funcţional al jocului, fiind disponibil pentru toţi utilizatorii din lumea întreagă.

Cântăreaţa columbiană nu este singura vedetă care colaborează cu creatorii jocului „Angry Birds”. Rockerii din trupa Green Day au încheiat un parteneriat similar cu compania Rovio în 2012 şi au apărut în calitate de personaje animate în jocul „Angry Birds Friends”.

„Angry Birds” este un joc video utilizat mai ales pe dispozitive mobile, lansat în 2009, iniţial pentru telefoanele inteligente iPhone, apoi şi pentru alte platforme. Acest joc are ca personaje nişte păsări fără aripi care luptă împotriva unor porci.

Shakira a debutat în 1991, cu albumul „Magia”, şi a primit recunoaşterea în America Latină în 1995, cu al treilea album al său, „Pies Descalzos”, şi cu single-uri precum „Donde Estas Corazon” şi „Estoy Aqui”. Cel de-al patrulea material de studio, „Donde Estan Los Ladrones?” (1998), a avut succes şi în afara comunităţilor sud-americane, graţie unor piese precum „No Creo” şi „Ojos Asi”. Cântăreaţa columbiană a lansat apoi un album în limba engleză, intitulat „Laundry Service” (2001), călcând astfel pe urmele unor artişti precum Enrique Iglesias şi Ricky Martin.