Serviciu de streaming exclusiv cu filme de animatie

Sunteti interesati sa platiti un abonament pentru un serviciu de streaming exclusiv cu filme de animatie? Analizez o eventuala investitie intr-o asemenea afacere. Ce parere aveti?

As achizitiona productile romanesti realizate la Animafilm si as cumpara lungmetrajele de animatie care au rulat la cinema. Ma gandesc la un serviciu de streaming cu productii Animafilm, Disney, Laika, DreamWorks Animation, etc. Nu o sa uit si de productile europene si nipone.

In prezent nu exista un serviciu de streaming care sa ofere multe animatii. De asemenea, nu exista un serviciu de streaming cu seriale de animatie realizate de diverse case de productie.

Disney a anuntat ca isi retrage productile de pe Netflix. Compania va lansa doua servicii de televiziune prin streaming, dintre care unul pentru postul tematic de sport ESPN, incheindu-si acordul cu Netflix si urmand sa distribuie continut in mod direct.

In 2019, Walt Disney Co. va oferi un serviciu de streaming direct catre consumator, cu brandul Disney. Viitorul serviciu dedicat consumatorilor va include filme Disney si Pixar, precum si continut de la canalele tv Disney Channel, Disney Junior si Disney XD.