Slugterra – Filme (VIDEO dublat in romana)

Slugterra - FilmePREMIERA la Megamax:
14.03.2015, ora 14:00
21.03.2015, ora 14:00
27.03.2015, ora 14:00

Slugterra – Filme

Slugterra este un serial de animatie canadian creat de Asaph Fipke. Productia tv a fost difuzata pentru prima oara la Disney XD Canada, in 2012.

Slugterra, întoarcerea spiritelor naturii

Un nou membru i se alătură lui Eli şi Găştii Shane. Este Junjie, cândva protector al Peşterilor de Est, maestru al artei slugslinging denumite Slug Fu. Însă lucrurile se complică pentru Gaşca Shane care întruneşte puterea celor cinci slingeri, în timpul goanei prin cele 99 peşteri, în căutarea legendarelor Sluguri Elemental. Elementalii reprezintă cinci sluguri vechi cu mare putere, din care s-au născut toate slugurile existente în Slugterra. Dacă ajung pe mâna greşită, Slugterra poate fi risca distrugerea. De aceea, când o alianţă malefică începe să-i prindă pe Elementali, Eli şi prietenii săi noi şi vechi se găsesc în faţa unui pericol mondial cum nu s-a mai pomenit.

Slugterra, vârcolacul de dincolo

După înfrângerea maleficului Dr. Blakk, când pare că sarcinile lui Eli Shane ca protector al Slugterra devin mai uşoare, apare un nou pericol dincolo de cele 99 peşteri. Eli şi Gaşca Shane se grăbesc să salveze situaţia, dar nimic nu i-a putut pregăti pentru ce găsesc acolo: un slug care poate să facă lucruri nemaivăzute şi nemaiauzite în Slugterra. Slugslingingul tradiţional nu mai este suficient. Eli trebuie să participe într-o luptă cu totul nouă ca să salveze Slugterra… şi propria viaţă!

Slugterra, demonstraţie de slug-fu

Eli şi-a îmbogăţit arsenalul cu noi sluguri spectaculoase: ELEMENTALII. Elementalii însă sunt sluguri temperamentale, vechi, cu puteri mari, şi Eli nu reuşeşte să le stăpânească. Junjie, cel mai nou membru al Găştii Shane, găseşte soluţia: Eli trebuie să înveţe SLUG FU, forma antică a slugslinging, pe care Junjie şi-a însuşit-o în perioada petrecută în Peşterile de Est. Slug Fu este arta dirijării şi controlului slugurilor în luptă, o capacitate pe care şi-o pot însuşi doar cei mai mari slugslingeri.