Stiri scurte

reclama realizata de Golem Studio– Golem Studio a realizat reclama Ghothaer cu un mamut…

Agency – Lowe
Production – Saga Film
Post Production & VFX – Golem Studio

Ilona Rusa – Marketing Director
Oana Serban – Group Account Director
Mihaela Pegulescu- Account Manager
Manuela Gogu – Creative Director
Marina Cordun – Copywriter
Claudia Pascu – Art Director

Razvan Marculescu – Director
Alex Sterian – D.O.P.
Alex Teodorescu – Producer
Ilinca Nanoveanu – Producer AV
Bogdan Lazar – VFX Supervisor

– Box-office-ul nord american. Filmul de animatie Croods, care prezinta odiseea unei familii din preistorie care incearca sa isi asigure supravietuirea, se afla pe locul al doilea in box-office-ul nord american, cu incasari de 21,1 milioane de dolari.

Filmul de actiune G.I. Joe: Represalii/ G.I. Joe: Retaliation, al doilea din franciza G.I. Joe, inspirata dintr-o serie de benzi desenate americane, ai carei eroi au fost transformati si in jucarii, se afla la egalitate pe locul al doilea, cu 21,1 milioane de dolari.

Versiunea 3D a filmului Jurassic Park a debutat pe locul al patrulea. Beneficiind de un relief in trei dimensiuni si de o paleta de culori modernizata, acest film regizat de Steven Spielberg a obtinut incasari de 18,2 milioane de dolari.

Filmul Grozavul si puternicul Oz/ Oz The Great and Powerful, o superproductie a studiourilor Disney, a coborit pe locul al saptelea, cu incasari de 8,1 milioane de dolari.

Filmul Gazda/ The Host, adaptat după romanul omonim scris de Stephenie Meyer, autoarea celebrei saga Amurg/ Twilight, cu Saoirse Ronan si Diane Kruger in distributie, a coborit pe locul al optulea in box office-ul nord-american, cu incasari de 5,2 milioane de dolari.