Stiri scurte

cinema city ploiesti

– Cineworld, unul dintre cei mai mari jucatori de pe piata de cinema din Marea Britanie, cumpara Cinema City, cel mai mare operator de cinematografe multiplex din Israel si din Europa Centrala si de Est, pentru 503 milioane de lire sterline (607,3 mil euro), o parte a pretului urmand a fi platita in numerar si in actiuni.

Cinema City este prezent in sapte tari din Europa Centrala si de Est, printre care si Romania, unde lantul detine 15 cinematografe cu 142 de ecrane.

– Star Wars Episodul VII, schimba povestea din scenariul creat initial de Michael Arndt si aduce in centrul atentiei continuarea povestii personajelor indragite din saga originala Star Wars, ce s-a lansat in 1977.

Scenariul pentru Star Wars: Episodul VII a fost refacut in mod semnificativ de J.J. Abrams si Lawrence Kasdan, care au preluat aceasta sarcina in toamna anului trecut, de la scenaristul premiat cu Oscar, Michael Arndt. Motivul oficial dat publicitatii pentru aceasta schimbare, a fost ca, echipajul ce concepea povestea pentru Episodul VII, dezvolta scenariul prea lent si se confrunta cu un termen limita: decembrie 2015 – data de lansare oficiala a filmului.

Planul principal al regizorului este de a lungi povestea din Episodul VIII si Episodul IX cu urmasii personajelor principale.

– A aparut primul trailer pentru Game of Thrones Season 4/ Urzeala Tronurilor Sezonul 4.