Acasă Stiri Stirile industriei filmului de animatie

Stirile industriei filmului de animatie

449
0

Gigantozaurul – un nou serial de animatie la Disney Junior.

Patru dinozauri explorează misterele lumii preistorice din care cel mai mare, cel mai de temut, dar și mai captivant mister este Gigantozaurul însuși! Mazu, Tiny, Bill și Rocky vor să îi descopere secretele, dar și să învețe lucruri de la el. Din 29 aprilie, de luni până vineri de la ora 17.00.

John Wick 3: Război Total îşi spulberă adversarii şi în box office-ul românesc.

Keanu Reeves s-a întors pe marile ecrane şi odată cu el şi cel mai recent film al său, John Wick 3: Război Total, care s-a poziţionat direct pe primul loc în box office-ul românesc, după ce în weekendul de lansare a fost vizionat de 58.804 spectatori şi a generat încasări în valoare de 1.266.425 lei.

Cea de-a treia parte a celebrei francize îl găsește pe infailibilul asasin John Wick (Keanu Reeves) într-o nouă situaţie la limita imposibilului: viața lui costă acum 14 milioane de dolari, cu o armată de vânători de recompense neobosiți pe urmele lui. După uciderea unui membru al dubioasei organizații internaționale de asasini plătiți, conducerea l-a exclus pe Wick, lăsându-l fără protecție în vizorul celor mai nemiloși lunetişti din lume.

În regia lui Chad Stahelski, John Wick 3: Război Total marchează un proiect cinematografic ambiţios, care i-a solicitat enorm pe actorii din rolurile principale. Pentru a face faţă scenelor de luptă şi acţiune continuă din film, Keanu Reeves şi Halle Berry au urmat un regim agresiv de antrenamente şi au livrat publicului un nou nivel de entertainment.

Dacă în urmă cu cinci ani de zile, atunci când a avut loc premiera primului capitol din John Wick era setat un nou standard pentru filmele de acţiune, de această dată se încearcă o redefinire a genului. Conform spuselor lui Keanu Reeves: „Numai ideea de a continua povestea, prin frumuseţea viziunii lui Chad Stahelski şi a face totul posibil cu sprijinul unei echipe devotate este ceva nemaipomenit. Tot ce ne dorim acum este ca oamenii să se distreze la fel de bine la film, cum am facut-o şi noi pe set”, a concluzionat actorul.

John Wick 3: Război Total este distribuit de Vertical Entertainment în cinematografele din toată țara şi a avut premiera pe marile ecrane din 17 mai 2019.

– Vertical Entertainment prezintă Godzilla II Regele Monștrilor, din 31 mai la cinema.

După răsunătorul succes global al filmelor Godzilla și Kong: Insula Craniilor se lansează un nou capitol MonsterVerse: Godzilla II Regele Monștrilor, o acțiune gigant care îl găsește pe Godzilla împotriva celor mai populari uriași din istoria culturii pop.

Monarch, o agenție secretă care studiază o serie de relicve misterioase din mai multe zone de pe planetă, pierde controlul asupra cercetărilor în momentul în care mai mulți monștri legendari încep să se trezească la viață și să răspândească haos. Existența omenirii este amenințată în momentul în care anticele super specii de prădători luptă pentru supremație. Atotputernicul Godzilla se va confrunta cu Mothra, Rodan și inamicul suprem Ghidorah – bestia cu trei capete.

stirile industriei filmului de animatie Stirile industriei filmului de animatie Godzilla MainPoster 70x100cm IMAX preview

Regizat de Michael Dougherty, filmul îi reunește în rolurile principale pe Vera Farmiga, Ken Watanabe, Sally Hawkins, Kyle Chandler și Millie Bobby Brown. Scenariul este semnat de Zach Shields, în timp ce filmul este produs de Mary Parent, Alex Garcia, Brian Rogers, Thomas Tull și Jon Jashni.

O producție Warner Bros. Pictures și Legendary Pictures, spectaculoasa aventură Godzilla II Regele Monștrilor are premiera pe marile ecrane din țară din 31 mai, în varianta 3D, IMAX 3D, 4DX și Dolby Atmos.

– Selgros lansează Micile vedete în Bucătărie, serie de emisiuni dedicată educației alimentare sănătoase în familie.

Cu ce se potrivește cel mai bine un avocado? De ce e sănătos să mâncăm mult pește? Ce poți scoate mai bun din căpșunile astea frumoase? La acestea și la multe alte întrebări răspunde, începând cu data de 15 mai, noua serie de emisiuni Micile vedete în Bucătărie, un program online și TV dezvoltat de Selgros Cash&Carry România împreună cu Școala de Televiziune și Film pentru Copii „Micile Vedete”.

În program, destinat deopotrivă copiilor și părinților acestora, chefi renumiți din România – Nico Lontraș, Ciprian Nicolescu, Alin Barabancea, Titi Merișan, Cristian Dumitru, Laurențiu Hairadin – vor găti preparate delicioase, sănătoase și ușoare, asistați de Daria, gazda programului, dar și de alți copii de la Școala Micile Vedete.

„Seria va avea 12 episoade, iar în fiecare episod va fi gătită câte o rețetă propusă de un Chef bucătar. În timp ce bucătarul gătește și prezintă ingredientele, ajutat de Daria, experți în nutriție explică importanța asocierii corecte a ingredientelor folosite de Chef și rolul acestora în alimentația sănătoasă a copiilor”, afirmă Ariana Pendiuc, producătoarea proiectului Micile Vedete în Bucătărie.

„Cu acest program educativ și totodată distractiv pentru copii și părinți, Selgros își consolidează una dintre misiunile asumate – cea de a contribui la cultivarea spiritului unei alimentații sănătoase, condiție de bază în creșterea calității vieții pentru generațiile actuale și viitoare, în România. Am fost inspirați, în decizia producerii acestui program, și de succesul campaniei noastre Sănătatea Începe din Farfurie, care ne-a ajutat să înțelegem câtă nevoie de educație alimentară există în societatea românească”, declară Robert Hellwagner, Chief Executive Officer al Selgros Cash & Carry.

Primul episod al seriei este online și poate fi urmărit pe paginile dedicate Micile Vedete în Bucătărie de pe Facebook, Instagram și YouTube, iar din vară, cele 12 episoade vor fi difuzate și pe TVR1.

Disney Channel a lansat un nou trailer pentru a treia serie din Descendenții 3. Uma, interpretată de China Anne McClain, fiica răufăcătoare a Ursulei, revine în Descendenții 3 pentru a-și plănui răzbunarea. Trailerul ne-o arată pe Uma spunând despre Mal că „pretinde că va schimba lumea, va distruge granița și ne va elibera pe toți, însă odată ce a trecut podul, nu s-a mai uitat înapoi”. Este Auradonul doar pentru privilegiați?

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here