Stirile industriei filmului de animatie. Primul trailer al filmului de animatie Frozen 2 are peste 20 milioane de vizualizari pe canalul YouTube – Walt Disney Animation Studios

Frozen 2, din noiembrie, pe marile ecrane. Studioul Disney a lansat primul trailer al lungmetrajului de animaţie Frozen 2.

In primele imagini, regina Elsa apare infruntand un zid de valuri impresionant de care reuseste sa treaca fara dificultate. Apoi, o regasim alaturi de sora ei, printesa Anna (Kristen Bell), Olaf (Josh Gad), Kristoff (Jonathan Groff) si alte cateva personaje.

Regizorii sunt tot Jennifer Lee si Chris Buck, precum si compozitorii Kristen Anderson-Lopez si Robert Lopez.

Prima parte a filmului a fost un succes international in 2013, generand incasari de 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, la care se adauga doua premii Oscar.

Frozen este filmul de animatie cu cele mai mari castiguri si se plaseaza pe locul 13 in topul celor mai apreciate filme din lume.

– Povestea despre originea robotilor Transformers va fi produsa intr-un serial de animatie pentru Netflix.

Netflix si Hasbro au devenit parteneri cu Rooster Teeth pentru a realiza Transformers: War for Cybertron – care spune povestea originii universului Transformers – serialul de animatie urmand sa fie difuzat in 2020, anunta News.ro, citand Variety.

– Phil Lord si Chris Miller realizeaza un film hibrid – Last Human pentru Sony. Mai multe detalii aici.

– Trailerul Love Death + Robots, produs de Netflix, Tim Miller (Deadpool) si Blur studio, are peste 330.000 de vizualizari pe YouTube.