Acasă Stiri Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into The Spider-Verse va avea...

Stirile industriei filmului de animatie. Spider-Man: Into The Spider-Verse va avea serial

282
0

IMDb are propriul serviciu de video streaming – Freedrive, disponibil doar in Statele Unite.

Freedrive este gratuit si monetizat prin intermediul reclamelor.

– Studioul Simpals din Republica Moldova, cunoscut pentru proiectul Tiganul 3D, angajeaza 2D Concept Artist. Mai multe detalii aici.

Sony are in plan un serial de animatie inspirat din Spider-Man: Into the Spider-Verse, anunta Cinemagia, citand The New York Times.

– Au fost anuntate nominalizarile pentru premiile BAFTA. Incredibles 2, Isle of Dogs si Spider-Man: Into The Spider-Verse au fost nominalizate pentru premiile BAFTA.

Premiile Bafta, echivalentul britanic al Oscarurilor, sunt oferite anual pentru realizarile deosebite in filme, televiziune si programe interactive.

Decernarea trofeelor in cadrul cele de-a 72-a editie a Premiilor Bafta va avea loc la Royal Albert Hall din Londra, in data de 10 februarie.

– Canalul romanesc de Youtube LooLoo Kids este primul din Europa Centrala si de Est, care a depasit 10 milioane de abonati si a primit de la Google primul YouTube Diamond Play Button din regiune, anunta cronica.ro.

Canalul YouTube apartine omului de afaceri Alexandru Badan. Acesta detine si alte canale YouTube: TraLaLa si Boon Boon.

Mora TV, firma care administreaza canalele YouTube  LooLoo Kids, TraLaLa si Boon Boon, a inregistrat, conform site-ului oficial al Ministerului de Finante, pentru anul 2016 o cifra de afaceri de peste 2,2 milioane de lei si un profit net de peste 1,4 milioane de lei, precizeaza ziaruldeiasi.ro.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here