Tabără cu peripeţii, din 20 iunie la Disney Channel

UN NOU SERIAL DE COMEDIE, TABĂRĂ CU PERIPEŢII,
ARE PREMIERA PE 20 IUNIE LA DISNEY CHANNEL

Emma, Ravi și Zuri Ross pleacă din penthouse-ul lor din New York ca să petreacă vara în Tabăra Rustică Kikiwaka din Maine în noul serial de comedie “Tabără cu peripeţii” desprins din serialul de success Jessie. Noua producţie debutează luni, 20 iunie, la 9:00, la Disney Channel.

„Tabără cu peripeţii” urmăreşte povestea Emmei, lui Ravi şi a lui Zuri Ross care se alătură în perioada verii Taberei Kikiwaka, un mediu complet rustic, în mijlocul naturii, unde s-au cunoscut părinţii lor în adolescenţă. Emma şi Ravi sunt consilieri în devenire în cadrul taberei, învăţând cum să fie modele creative şi responsabile pentru ceilalţi copii din tabără. Lou, consiliera șefă veșnic veselă, și Xander, hoțul de inimi al taberei, îi trădează pe copiii familiei Ross, care nu se simt în mediul lor în tabără, și intervin ca să le arate celorlalți cum ar trebui să se întâmple lucrurile. Zuri își face noi prieteni în tabără, pe supărăcioasa Tiffany și pe interesantul Jorge. Împreună cu noii lor prieteni, Emma, Ravi și Zuri se adaptează noii lor case și se adaptează tot mai mult vieții în Tabăra Kikiwaka.

Continuându-și rolurile din „Jessie”: Peyton List („The Outskirts,” „27 Dresses,” „Diary of a Wimpy Kid: Dog Days”) o interpretează pe Emma, Karan Brar („Diary of a Wimpy Kid,” „Diary of a Wimpy Kid: Rodrick Rules,” „Diary of a Wimpy Kid: Dog Days”) joacă rolul lui Ravi, iar Skai Jackson („The Watsons Go to Washington”) este Zuri în serial. Se alătură distribuției Miranda May („The Heartbreak Kid,” „Samantha Who?”) alias Lou, Kevin Quinn („Shameless,” „Chicago P.D.”) alias Xander și debutanții Nina Lu alias Tiffany și Nathan Arenas alias Jorge.

În primul episod, copiii familiei Ross sosesc în tabără. Proprietarul taberei este Gladys și este chiar mai înspăimântătoare decât creatura legendară care se zvonește că bântuie zona. Cu ajutor din partea viclenei sale nepoate Hazel, ea și-a propus să le facă zile grele copiilor familiei Ross din cauza vechii rivalități cu mama lor.

Serialul a fost creat de Pamela Eells O’Connell („Jessie,” „Family Matters,” „The Suite Life of Zack & Cody,” „The Suite Life on Deck”), în rolul de producător executiv. Tabără cu peripeții este o productie It’s a Laugh Productions, Inc.