Cartoon Network şi LEGO Group anunţă o nouă serie de piese de construit bazată pe serialul fenomen Să-nceapă Aventura

“Să-nceapă aventura”, cunoscutul serial animat difuzat de Cartoon Network, va prinde viaţă sub forma pieselor LEGO® la începutul anului viitor. Anunţul a fost făcut în cadrul Licensing Expo din Las Vegas. Admiratorii “Să-nceapă aventura” aşteaptă de acum cu nerăbdare să dețină propriul lor set LEGO®, concept creat de platforma de idei generate de fanii LEGO®.

LEGO® Ideas este sursa a mii de concepte LEGO cu potențial de a deveni seturi LEGO. Fanii pieselor de construit din întreaga lume contribuie la programul Ideas care oferă modele uimitoare ce pot lua orice formă, de la vehicule și stații spațiale futuriste, la scene din filme celebre. Fanii sunt încurajați să voteze pe site-ul LEGOIdeas pentru conceptele lor preferate și, dacă există o idee care strânge 10.000 de voturi în perioada de selecție, aceasta intră în atenţia unui juriu LEGO, având şanse foarte mari să fie transformată într-un set real.

„<<Să-nceapă aventura Aventura>> este un brand excepţional, cu o bază de fani care acoperă atât copii, cât şi adulţi şi familii”, spune Pete Yoder, vice-preşedinte al Cartoon Network Enterprises. „Parteneriatul nostru cu LEGO Group oferă posibilitatea de a realiza un produs simbol, care va fi cu siguranţă râvnit de fani de toate vârstele.”

Cartoon Network şi LEGO Group au încheiat un parteneriat de lungă durată pentru a oferi copiilor divertisment variat şi de înaltă calitate pe fiecare platformă, prin seriale şi seturi speciale, cum ar fi: “Batman şi Liga Dreptăţii”, “Războiul Stelelor”, “Ninjago: Maeştrii Spinjitzu”, “Mixeli”, și, cel mai recent, “Nexo Knights”.

Cartoon Network este unul dintre principalele posturi de televiziune pentru copii, care difuzează seriale animate de comedie, de acţiune şi aventuri. Cartoon Network se adresează băieţilor şi fetelor cu vârsta cuprinsă între 8 şi 12 ani. Printre serialele reprezentative se numără Uimitoarea lume a lui Gumball, Ben 10: Omnivers, Să-nceapă aventura şi Un show obişnuit. Experienţa Cartoon Network este completată de website-urile premiate, de jocuri, VOD, aplicaţii mobile şi o gamă largă de produse sub licenţă. Canalul paneuropean a fost lansat în 1993, iar Cartoon Network este disponibil acum în versiuni localizate în Europa, Orientul Mijlociu şi Africa, în 17 de limbi şi 131 de milioane de case, din 70 de ţări. Cartoon Network este operat de Turner Broadcasting, o companie Time Warner. Pentru mai multe informații vă rugăm accesați www.CartoonNetwork.ro.