Trei romani participa la realizarea productiei Marvel Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei 3D (VIDEO)

Guardians of the Galaxy

Alexandru Popescu (lead environments), Lucian Boicu (compositor) si Raul Joshua Teleki (tech anim – animatie tehnica, simulari de piele, cloth, etc), romanii care lucreaza la The Moving Picture Company Londra (MPC), una dintre cele mai mari companii de visual effects din lume, participa la realizarea productiei Marvel Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei, regizat de James Gunn.

Alexandru Popescu a lucrat la productii cinematografice importante precum John Carter, Piratii din Caraibe 4/ Pirates of the Caribbean: On Stranger Tides si 47 Ronin/ Ronin: 47 pentru razbunare. Numele lui Lucian Boicu se regaseste pe genericele filmelor Godzilla, Uimitorul Om-Paianjen 2, Legenda calaretului singuratic, Gnomeo si Julieta si Piranha 3D. Iar Raul Joshua Teleki a participat la realizarea productiilor Beauty and the Beast, Cloud Atlas si Super 8.

Guardians of the Galaxy/ Gardienii Galaxiei – Trailer subtitrat in limba romana

Premiera in Romania: 1 august 2014

„Guardians of the Galaxy o sa fie original. Sunt personaje noi, dar nu la fel de populare. O sa fie interesant ce o sa se intimple in film”, a declarat Alexandru Popescu pentru animatinmagazine.eu.

Studiourile Marvel lanseaza o echipa noua, Gardienii Galaxiei! Aceasta largeste universul Marvel pina in adincurile cosmosului, unde aventurierul Peter Quill se trezeste tinta unei periculoase urmariri dupa ce fura un glob cu puteri misterioase. Incercarea de a dejuca planurile lui Ronan, un villain ce ameninta soarta intregului univers, il face pe Peter sa formeze o echipa cu invincibilul Drax Distrugatorul, cu mortala Gamora, cu Groot, un umanoid cu forma de copac, si cu ratonul Rocket. Dar cind Peter descopera adevarata putere a globului si posibila amenintare pe care acesta o reprezinta la adresa galaxiei este clar ca urmeaza o lupta pe viata si pe moarte pentru a salva lumea asa cum o stim.

Actiunea din Gardienii Galaxiei se desfasoara in acelasi univers cu seriile Iron Man, Thor, Captain America si The Avengers.

Fiti cu ochii in patru, fiindca filmul pregateste terenul pentru The Avengers: Age of Ultron (2015)!