Turner lansează un nou serial original, “The Happos Family”

Turner a anunţat astăzi lansarea unui nou serial original, “The Happos Family”, care va fi difuzat din luna octombrie pe Boomerang.

Formată din 20 de episoade a câte 2 minute, “The Happos Family” este prima animaţie originală Boomerang, creată de Turner EMEA, care vine să completeze portofoliul actual, ce cuprinde achiziţii globale şi internaţionale, cum ar fi “Grizzy şi lemingii”, serial ce urmează a fi lansat, sau “Bugs, o producţie Looney Tunes” şi “Draculaş, vampirul iepuraş”, produse de Warner Bros. Animation. Serialul a fost creat alături de corporaţia italiană de renume mondial, Ferrero, și de compania britanică de animație Spider Eye.

Animaţia redă viaţa unei familii de hipopotami care trăiesc într-o incintă a unui parc safari european.

Dimineața, parcul este deschis vizitatorilor, care trec pe lângă hipopotami, făcându-le poze când se bălăcesc în noroi, când lenevesc la piscină sau când dorm la umbra copacilor. Când ultimii vizitatori au plecat, hipopotamii sar din noroi, se trezesc din somn şi se îmbracă frumos, pregătindu-se pentru aventuri în toată regula.

Fiecare dintre cele 20 de episoade se concentreză pe unul dintre cei zece hipopotami costumați. Fie că este vorba despre Hipo Astronauta care vrea să zboare pe Lună sau de Hipo Cascadorul care vrea să fie temerar, fiecare poveste stârneşte hohote de râs.

Patricia Hidalgo, SVP, Chief Content & Creative Officer, Turner EMEA & International Kids’ Strategy a spus: “<> este o demonstraţie a angajamentului nostru de a aduce un conţinut nou, de înaltă calitate, la Boomerang, în timp ce continuăm să construim brand-ul ca al doilea pilot după Cartoon Network şi să investim în producții originale pentru ambele televiziuni, pe plan internațional. Suntem încântați că ne-am unit forțele cu Ferrero, care împărtășeşte cu adevărat valorile familiale Boomerang, dar şi cu Spider Eye, care a realizat o animaţie excelentă.”

În plus față de aceste episoade drăguţe şi amuzante, care vor fi difuzate la Boomerang începând de luna viitoare, cei mai simpatici hipopotami vor apărea într-o varietate de platforme digitale interactive, inclusiv web, jocuri și Youtube.

“The Happos Family” poate fi urmărit din 10 octombrie, de la 18.45, de luni până vineri, numai la Boomerang.

BoomerangBoomerang România este unul dintre cele mai populare canale de televiziune care ajunge la 741.000 de copii în fiecare lună. În noiembrie, postul era situat pe locul 2 pe acest segment de piaţă. Cele mai apreciate seriale sunt The Garfield Show, The Tom and Jerry Show şi Scooby-Doo.

Boomerang este o rețea de cablu și satelit digital cu recepţie 24 de ore, oferind cel mai bun divertisment animat, clasic și contemporan. Boomerang se adresează băieţilor şi fetelor cu vârste cuprinse între 4 şi 7 ani, și familiilor acestora, oferind un mix interesant de desene animate vesele şi amuzante pentru toată familia, cum ar fi: Scooby-Doo, Tom şi Jerry și Looney Tunes. Boomerang dispune de servicii localizate în întreaga Europă, Orientul Mijlociu și Africa unde este disponibil în 13 limbi, în 56 de țări și în peste 48 de milioane de case.

Boomerang este un brand deţinut de Turner Broadcasting System International, Inc. – Turner Broadcasting System, Inc.