Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Un roman a participat la realizarea Smurfs: The Lost Village – HoloLens...

Un roman a participat la realizarea Smurfs: The Lost Village – HoloLens Game

327
0

Virgil Tanasa, animator freelancer in Marea Britanie, a participat la realizarea jocului Smurfs: The Lost Village – HoloLens Game.

Virgil povesteste pentru proanimatie.ro cum a ajuns sa lucreze la asemenea proiect fain:

„Am observat un anunt, pe LinkedIn, rasfoind postarile noi – unde un director de creatie din UK cauta animatori (keyframe) pentru un proiect folosind tehnologie din domeniul VR, un titlu atractiv, pe o perioada relativ scurta. Cum nu mai facusem animatie de mult timp, am zis de ce nu, asa ca am aplicat – fara sa am insa asteptari prea mari 🙂 A doua zi, insa, am fost contactat, mi s-a explicat ca reel-ul meu care continea animatie cartoon era foarte potrivit pentru job, au urmat cateva discutii despre proiect… si destul de curand am inceput si lucrul. Atunci cand am vazut ca era vorba despre animat strumpfi si Gargamel, am sperat din tot sufletul ca ei sa ma aleaga pe mine. Am avut noroc :)”

Munca lui Virgil a constat in animarea caracterelor principale: strumpfii, Papa Strumpf si Gargamel. „Modelele au fost in mare parte optimizate dupa cele din film, pe care le-am primit de la Sony Pictures. HoloLens e un system destul de restrictiv care a impus ca rig-urile sa fie extrem de simple. Cred ca am reusit sa cream animatie expresiva, in linie cu personajele din film”

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here