Acasă Romani in industria animatiei/ vfx Un student roman din Marea Britanie a realizat un scurtmetraj de animatie...

Un student roman din Marea Britanie a realizat un scurtmetraj de animatie despre viata amoroasa a studentiilor din University for the Creative Arts – „Dateless” (VIDEO)

260
0

"Dateless" Un student roman din Marea Britanie a realizat un scurtmetraj de animatie despre viata amoroasa a studentiilor din University for the Creative Arts -  "Dateless" (VIDEO) Un student roman din Marea Britanie a realizat un scurtmetraj de animatie despre viata amoroasa a studentiilor din University for the Creative Arts –  „Dateless” (VIDEO) Dateless

Remus Buznea, student la University for the Creative Arts in Farnham UK, a realizat scurtmetrajul de animatie „Dateless”.

„A film debuting online exclusively in Cartoon Brew’s 5th annual Student Animation Festival”

„Scurtmetrajul animat Dateless a fost realizat in colaborare cu colega mea de curs Kyriaki Kyriakou. Ideea principala a pornit de la o serie de interviuri luate colegilor nostri despre relatii si viata lor amoroasa. Am reusit sa inregistram in jur de 4 ore de material audio din aceste interviuri, care au fost ulterior editate si comprimate in cele 4 minute ce au servit drept punct de pornire pentru animatia noastra. Animatia a fost realizata in totalitate digital, folosind Photoshop si After Effects”, a declarat Remus Buznea pentru animationmagazine.eu.

Tinarul animator a studiat grafica la Liceul de Arta „Stefan Luchian” din Botosani. A debutat in animatie cu scurtmetrajul „Aloha Oi!”, realizat in primul semestru din anul 2 de facultate.

„Am inceput sa invat singur sa lucrez in programe precum Flash, After Effects si Photoshop inca din timpul scolii generale si a liceului. Cind am depus dosarul pentru inscrierea la UCA Farnham in UK, veam deja un showreel de prezentat (desi era destul nesofisticat comparativ cu ce urma sa invat la facultate)”, a afirmat Remus.

In prezent, Remus Buznea si Kyriaki Kyriakou pregatesc urmatorul proiect de animatie de scoala pentru ultimul an de facultate.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here