VIDEO Cronica de film: Iron Man 3/ Omul de Otel 3

iron man 3

Eroul adoptat de Disney, Iron Man, a revenit pe marile ecrane, in format 3D si IMAX. Cu ingredientele specifice productiilor cu super eroi americani, cu multa actiune si efecte vizuale, noul film marca Marvel reuseste sa capteze atentia publicului. Pentru prima oara, o productie a companiei Walt Disney se inspira din teoriile conspiratiei despre teroristi. O sa vedeti un personaj rupt din benzile desenate care se lupta cu un „bin Laden” inexistent, un actor care isi joaca rolul de lider al teroristiilor, o marioneta a unui maniac care incearca sa schimbe lumea cu soldatii sai, creati in laboratoare. Este vorba despre experimentele biologice de crestere a puterilor umane. Tema soldatului perfect se regaseste in multe productii cinematografice americane. In Iron Man 3 o sa observati ca unele cadre seamana cu cele din seria Terminatorul.

Acest film, regizat de Shane Black, nu este de la inceput interesant. Primele minute sunt plictisitoare, lipsite de actiune.

ro.marvel.com/omul-de-otel-3

 

In concluzie: Iron Man 3 este fimul potrivit pentru o seara cu prietenii la cinema 🙂 La asemenea filme se socializeaza, se maninca popcorn…

Mergeti la cinema pentru divertisment marca Marvel.