Wreck-It-Ralph – Trailer NOU

Ralph Strică-Tot este cea de-a 52 animație realizată de Disney și aduce la un loc personajele care au facut jocurile video celebre.

Productia Disney va fi lansată pe 2 noiembrie în România. Va fi o adevărată evoluţie vizuală a lui Wreck-It Ralph, de la lumea în 8 biţi părăsită de erou până la violentele shooter-e unde Ralph se va folosi de statura sa gigantică (are trei metri înălţime şi 320 de kilograme) pentru a lupta, în sfârşit, pentru bine.

Printre jocurile care au influenţat aspectul lui Wreck-It Ralph se numără Super Mario Bros., Donkey Kong, Rampage, dar şi mult mai evoluatele Halo, Call of Duty şi seria Gears of War. Mario Kart şi Super Mario Galaxy pot fi şi ele incluse pe lista de influenţe. O mulţime de personaje de jocuri video cunoscute şi-au găsit loc în film (poţi vedea o parte în trailerul de la finalul acestui material) şi pentru un gamer adevărat va fi o adevărată încercare să le recunoască şi localizeze pe fiecare. Cei de la Disney au spus că alegerea acestor cameo-uri s-a făcut după ce angajaţii companiei au pus numele personajelor lor preferate pe un panou, iar prezenţa în film a depins de acordul companiilor.

Dacă îţi vor plăcea jocurile din film, bucură-te, căci deja se află în producţie jocuri bazate pe acestea, şi anume Fix It Felix Jr., Sugar şi Hero’s Duty.