Acasă Stiri Ziua Prieteniei la Minimax. Poneii îi învață pe copii despre acest sentiment,...

Ziua Prieteniei la Minimax. Poneii îi învață pe copii despre acest sentiment, duminică, 20 octombrie

12325
0

Primele patru episoade ale sezonului 8 „My Little Pony: Friendship Is
Magic”/„Micul meu ponei: prietenia este magică” vor fi difuzate duminică, 20 octombrie, cu ocazia „Zilei Prieteniei” la Minimax.

În primul episod, difuzat de la ora 11:00, poneiul Mane Six dorește să răspândească mesajul prieteniei dincolo de teritoriul Equestria iar Twilight propune să fie deschisă o Școală a Prieteniei.

În al doilea episod, se conturează noua filozofie de viață a poneilor: „orice ființă, fie ponei fie nu, deci indiferent de rasă, trebuie să învețe împreună despre prietenie”. În episoadele 3 și 4, difuzate de la ora 15:00, se discută despre atracția care poate interveni în cadrul unei relații de prietenie și se pune accentul pe o lecție care îndeamnă la perseverență, „Fake It Til You Make It”, chiar titlul ultimului episod din această zi.

Sezonul va continua la Minimax pe parcursul lunii octombrie iar spectatorii vor vedea evenimente importante, cum ar fi prezentarea părinților lui Starlight Glimmer și marele debut ca actriță al Prințesei Celestia. Mai mult, șase creaturi noi se alătură Mane 6 în aventuri extraordinare, pe tărâmuri noi și familiare.

„Ziua Prieteniei” mai prezintă, tot pe 20 octombrie, lungmetrajul ”My Little Pony: Equestria Girls – Friendship Games” / ”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Jocurile Prieteniei” (2015), de la ora 12:00. Liceul Canterlot High organizează „Jocurile Prieteniei” la fiecare patru ani. În cadrul jocurilor, liceenii se luptă în diverse competiţii sportive cu celelalte şcoli, şi până acum, câştigătoarea competiţiei a fost întotdeauna Crystal Prep. De aceea, Fluttershy, Pinkie Pie, Rainbow Dash, Rarity, Applejack şi Sunset Shimmer sunt nevoite să colaboreze pentru ca în acest an să poată lua acasă premiul cel mare. Însă îşi dau seama că Twilight Sparkle este membră a echipei concurente.

De la 13:20 se difuzează lungmetrajul animat ”My Little Pony Equestria Girls Forgotten
Friendship”/ ”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Prietenia Uitată” (2018). Sunset Shimmer e șocată când află că a fost ștearsă din memoria prietenelor ei! Își unește forțele cu o fostă inamică și revine în Equestria ca să afle mai multe despre magia care a șters memoria prietenelor ei. Oare va afla răspunsul înainte ca magia să preia puterea și prietenele să o uite pentru totdeauna? E timpul să aflăm…

De la 14:10 este programat un alt desen animat din serie, și anume ”My Little Pony: Equestria Girls Rollercoaster”/”Micul meu ponei: Fetele Equestriei: Caruselul” (2018). Prietenia lui Rarity cu Applejack este pusă la încercare când Vignette Valencia o angajează ca noul designer al unei parade dintr-un parc de distracții.

Mai mult, Minimax difuzează în fiecare sâmbătă a lunii octombrie filme de cinema pentru familie, de la ora 20:00. Pe de altă parte, mult-îndrăgitul serial Denver, ultimul dinozaur va intra în programul Minimax în curând.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here