Boomerang – recomandări pentru luna ianuarie

Tom și Jerry se dau în spectacolTOM ȘI JERRY SE DAU ÎN SPECTACOL

Premiera: luni, 24 noiembrie, de la 18:35
Difuzare: de luni până vineri, de la 18:35
Episoade noi

Chiar dacă Tom a trândăvit în fiecare zi și a înfulecat într-una, el este încă înfometat și are o singură dorință, să îl mănânce pe Jerry. Tom încearcă toate șiretlicurile posibile pentru a-l prinde pe Jerry, dar acesta este mult mai inteligent și scapă de fiecare dată ca prin urechile acului, spre disperarea lui Tom care este pedepsit din cauza dezastrului pe care îl lasă în urma sa.

Tom și Jerry se dau în spectacol la Boomerang chiar și în luna ianuarie, căci Tom a plănuit noi metode de a-l prinde pe Jerry.

Nu rata noile aventuri ale lui Tom și Jerry, de luni până vineri, la 18:35, numai la Boomerang!

Looney TunesMARATON DE VACANȚĂ

Premiera: luni, 22 decembrie, de la 09:30
Difuzare: de luni până vineri, de la 09:30
Program special

Tom și Jerry, Garfield, Pantera Roz, Looney Tunes, Krypto, câinele erou, Animaniacii și Scooby-Doo continuă să sărbătorească vacanța de iarna la Boomerang.

Cei mici sunt invitați să se bucure de iarnă cu glume, jocuri și multă distracție alături de cele mai amuzante personaje.

GarfieldUN WEEKEND CU GARFIELD

Premiera: sâmbătă, 17 ianuarie, de la 15:30
Difuzare: sâmbătă și duminică, de la 15:30
Program special

Garfield vine la Boomerang cu un program special cu ironii, leneveală, mâncat cu poftă, sorbit cafea și enervat câini. Și pentru că și-a dresat stăpânul, lui Garfield îi rămâne doar să fie morăcănos, să doarmă, să savureze mâncare, să glumească și să se uite la televizor.

Și pentru că este vacanță, Garfield a și uitat de „cel mai drăguț pisoiaș din lume”, Nermal, rivalul său, și se concentrează pe odihnă, în timp ce Odie face toată munca în locul său.