Acasă Stiri My Little Pony – Sezonul 5, in 2015

My Little Pony – Sezonul 5, in 2015

310
0

My Little Pony - Sezonul 5   My Little Pony - Sezonul 5, in 2015 My Little Pony – Sezonul 5, in 2015 Bm nviaCIAAPQTr

Hub Network a anuntat pe Twitter ca noul sezon al serialului de animatie My Little Pony o sa apara in 2015. Este vorba de sezonul 5.

Serialul de animatie produs de Hasbro este destinat fetitelor cu virste intre 2 si 11 ani, insa a reusit sa cuprinda si… adulti. Conform website-ului cinemarx.ro, fanii serialului de animatie si-au luat numele de Brony, termen care defineste un barbat intre 13 si 30 de ani, obsedat de serialul de animatie My Little Pony. „Solidaritatea masculina iscata de apariţia serialului My Little Pony a devenit mai intii vizibila ca fenomen online, dar apoi a dus la formarea unor comunitati ce se reunesc anual la conventii – Brony-Con, dintre care cea mai de amploare are loc la New York”

Documentarul A Brony Tale spune povestea celor dintr-o fratie inedita, formata din fanii adolescenti si adulti ai serialului animat My Little Pony.

hubnetwork.com/shows/my-little-pony-friendship-is-magic

My Little Pony: Friendship Is Magic/ Micul meu ponei: Prietenia este magica este un serial animat de televiziune care a avut premiera pe 10 octombrie 2010 in SUA pe reteaua The Hub si se bazeaza pe linia de jucarii Micul Meu Ponei a companiei Hasbro. Serialul este produs de studiourile Hasbro si DHX Media Vancouver (fostul Studio B Productions).

Sursa foto: Twitter

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here