Acasă Stiri Rabbids și Pinguinii din Madagascar, aventuri de după-amiază la Nickelodeon

Rabbids și Pinguinii din Madagascar, aventuri de după-amiază la Nickelodeon

277
0

rabbids Rabbids și Pinguinii din Madagascar, aventuri de după-amiază la Nickelodeon Rabbids și Pinguinii din Madagascar, aventuri de după-amiază la Nickelodeon rabbids 1024x682De luni până joi, după amiezele devin mai vesele și mai pline de aventură și râsete pentru că noi episoade din Rabbids sunt difuzate la Nickelodeon, de la ora 16:00, dar și seria Pinguinii din Madagascar, la ora 19:20.

Patru noi episoade din Rabbids vor fi difuzate în fiecare după amiază din timpul săptămânii, iar iepurii vor avea parte de noi aventuri. În episoadele noi, un Rabbid se crede un pui după ce a fost lovit la cap, iar comedia se dezlănțuie. Rabbids dezvoltă o fascinație pentru pistoane, în timp ce un Rabbid face eforturi disperate să-și învețe prietenul necivilizat cum stă treaba cu bunele maniere. O altă întâmplare amuzantă are loc atunci când un Rabbid rămâne blocat într-un seif bancar după ora închiderii. Momentele din filmele SF sunt prezente și aici, pentru că Rabbid din viitor de prăbușește pe Pământ și aduce o aventură inedită. Lenjeria intimă este o altă problemă a iepurilor, pentru că aceștia ajung să se certe pe perechea perfectă de lenjerie, iar când vine vorba despre îmbolnăvire, iepurii au o modalitate amuzantă de a uita de lucrurile urâte, pentru că imită strănutul atunci când unul dintre ei este răcit.

Pinguinii din Madagascar sunt o modalitate perfectă de a petrece serile, pentru că cei mici pot urmari acțiune amuzantă în timpul săptămânii de la ora 19:30. Echipa de super spioni nu este născută, este eclozată. Descoperă secretele celor mai importante și amuzante păsări din spionajul global: Skipper, Kowalski, Rico și Private. Acești elitiști ai elitei și-au unit forțele cu o organizație sub acoperire, dar foarte chic, The North Wind. Conduși de frumușelul Agent Classified (v-am spune numele său, însă după aceea ar trebui să vă… știți voi!) trebuie să-l oprească pe Dr. Octavius Brine din a distruge lumea pe care o cunoaștem.

Pentru comedie, super aventură și o echipă de spioni amuzantă, stați cu ochii pe Nickelodon în timpul săptămânii!

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here