Veronica Solomon participa la Annecy

Scurtmetrajul Veronicai Solomon, Love Me, Fear Me, a fost selectionat la Festivalul International de Film de Animatie de la Annecy (Franta).

Directed by: Veronica SOLOMON
Production: HFF – HOCHSCHULE F – FILMUNIVERSITÄT BABELSBERG KONRAD WOLF, Cristina MARX
Script: Veronica
Animation: Veronica Solomon
Camera: Veronica Solomon
Music: Dascha Dauenhauer
Sound: Julius Rülke, Erik Zaiser, Elisabeth Sommer

„Acesta e filmul meu de absolvire de la Filmuniversität Babelsberg. Stop-motion, plastelina – filmat in 3D. Din pacate nu cred ca o sa ruleze in multe parti in 3D. De la idee la finalizare au trecut 4 ani, dar intre timp am fost plecata un semestru, am mai facut proiecte si in scoala si comerciale… As estima timpul de lucru la 2 ani jumate.

Am lucrat aproape singura, inclusiv postproductie. La inceput am dezvoltat coregrafia impreuna cu doi dansatori. Am avut ajutor pentru lumini la set. La scurtmetraj am avut si un stereograf consultant. La final muzica si sound-designu + mixaj sunt facute de colegi de la sectiile respective. Corectura de culoare si depth-gradingul sunt facute de profesionisti”, a precicezat Veronica Solomon pentru proanimatie.ro.

„E vorba despre identitatea individului si cum unii sunt dispusi sa se distorsioneze pentru a se face acceptati. Sau e vorba de conditia artistului si ce se intampla cu psihicul lui daca incearca mereu sa faca pe plac publicului … E o metafora”, a adaugat Veronica.

Love Me, Fear Me

Veronica Solomon a lucrat la serialul de animatie Animat Planet de la Antena 1. De asemenea, Veronica a realizat animatia Inglorious Pirates pentru emisiunea tv pentru copii SiebenStein pentru ZDF.